Zoek je een kwalitatief hoogstaande klik pvc vloer, dan ben je bij ons aan het goede adres. In onze collectie vind je de beste merken pvc vloeren met kliksysteem, zoals Gelasta en Coretec, voor scherpe prijzen. Onze klik pvc vloeren zijn duurzaam, milieuvriendelijk vervaardigd en in diverse stijlen en uitvoeringen verkrijgbaar. Onze pvc vloeren hebben veel voordelen en mogelijkheden boven andere vloersoorten. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen ervoor kiezen om een kwalitatief goede klik pvc vloer te leggen.

 

Sterke vloeren met superieure, levensechte houtlook

Pvc vloeren zijn kunststof vloeren met uiteenlopende soorten prints, zoals visgraat, tegelpatronen of houtlook. Ze zijn niet van houten vloeren te onderscheiden, maar bieden wel tal van voordelen die houten vloeren niet te bieden hebben.

 

Lange levensduur en eenvoudig in het onderhoud

Een vloer met klik pvc staat bekend om zijn lange levensduur. De vloeren zijn erg sterk en gaan, zonder noemenswaardig onderhoud, met gemak 30 jaar mee. Het onderhoud van pvc vloeren is relatief eenvoudig: door ze regelmatig te stofzuigen en af en toe met een vochtige doek - eventueel met een reinigingsmiddel - af te nemen, blijven pvc vloeren lang goed. Het gladde oppervlakte van een pvc vloer is uitstekend bestand tegen vocht en laat geen vuilrestjes door. Dit zorgt voor een vloer die bovengemiddeld hygiënisch is.

 

Eenvoudig zelf te leggen

Onze pvc vloeren hebben een geavanceerd kliksysteem, waardoor ze eenvoudig en snel zelf te leggen zijn. Ook zonder ervaring met het leggen van vloeren kun je click pvc vloeren als particulier zelf vlot plaatsen. En dat scheelt kosten, want zelf leggen is altijd goedkoper dan het leggen te laten doen.

 pvc vloeren

 

Effectief tegen geluiden

Een van de grootste pluspunten van het fenomeen pvc vloer, is dat deze vloeren en sterk geluiddempende werking hebben. Ze worden dan ook veel gebruikt in flats en gehorige rijtjeswoningen. Goede pvc vloeren hebben een minimale dempingskracht van 10 decibel en voldoen aan de eisen van de Vereniging Van Eigenaren (VVE) die dit aantal decibel als grens heeft vastgesteld. Je buren zullen dus ook zeker blij zijn met jouw keuze voor een klik pvc vloer.

 


Een combinatie met vloerverwarming is mogelijk


Wil je in jouw kamer vloerverwarming leggen, dan is de keuze voor pvc ideaal. Pvc vloeren staan erom bekend dat ze goed warmte doorlaten en zich aanpassen aan de temperatuur in de kamer. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming. Let wel goed op hoe je de pvc vloer lijmt. Als je kiest voor vloerverwarming, gebruik dan speciale lijmsoorten. Vraag gerust bij ons na welke lijm het meest geschikt is.

 

Ruime keuze aan kleuren, modellen en soorten

Welke woonstijl ook jouw favoriet is, er zijn altijd pvc vloeren die qua stijl - denk aan visgraat motieven, tegeltjes vormen of V-vormige vloeren - die precies aansluiten bij jouw interieurwensen. Qua kleurstelling is er op het gebied van pvc vloeren ook keuze in overvloed. Wij helpen je graag om de voor jou beste keuze te maken, dus neem gerust contact met ons op!